Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil şemsiye görmek

Rüyada yeşil şemsiye görmek

Rüyada yeşil şemsiye görmek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, sorunlarını unutacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalettir.

Rüyada yeşil şemsiye gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda vizyonsuzluğa bağlı belirsizlikler veya kararsızlıklar oluşabilir.

Rüyada yeşil şemsiye görmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şemsiye hediye almak herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine işaret eder.

Rüyada sarı şemsiye görmek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada mor renkli şemsiye görmek şansın önünün kesileceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına işaret eder.

Rüyada çok şemsiye görmek sıkıntılarının artacağına, günah işlemeyi terk edeceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine işaret eder.

Rüyada sarı şemsiye açmak sağlık sorunlarının başgöstereceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada yağmurda şemsiye görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işarettir.

Rüyada rengarenk şemsiye görmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments