Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok şemsiye görmek

Rüyada çok şemsiye görmek

Rüyada çok şemsiye görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok şemsiye gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı, yeteneklerinizi veya takviminizi doğru değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada şemsiye altında oturmak atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şemsiyeyi başkasına vermek rahat bir hayat sağlayacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine inanılır.

Rüyada kırmızı şemsiye satın almak kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, istediği gibi bir hayata kavuşacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada şemsiye kaybetmek bazı ortak işlere gireceğine, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, işlerinde başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmurda şemsiye açmak zor günlerin yaşanacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada rengarenk şemsiye görmek sonuçtan memnun kalacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada turuncu şemsiye görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, çok güzel günler geçirileceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine işarettir.

Rüyada elinde şemsiye görmek maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, kötülüklerden uzak kalacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments