Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renkli şemsiye görmek

Rüyada mor renkli şemsiye görmek

Rüyada mor renkli şemsiye görmek yaşamının yoluna gireceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor renkli şemsiye gördüyseniz:

  • Maddi veya işinizi ilgilendiren bir durum mamut hızında ilerliyor olabilir.

Rüyada mor renkli şemsiye görmek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor renk şemsiye görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada mor şemsiye görmek ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk şemsiye görmek yapılmak istenen projeye hız verileceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli şemsiye görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, boş yere korku duyulacağına tabir olunur.

Rüyada renkli şemsiyeler görmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor renkli elbise görmek sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına inanılır.

Rüyada mor renkler görmek güçten düşeceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments