Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı şemsiye açmak

Rüyada sarı şemsiye açmak

Rüyada sarı şemsiye açmak Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, işlerin aksamayacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına inanılır.

Rüyada sarı şemsiye açmak gördüyseniz:

  • Belli yardımlar esnasında zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada sarı şemsiye açmak yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, hayata küseceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurda şemsiye açmak kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur yağarken şemsiye açmak düşman hususunda keder ve üzüntüye, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde şemsiye açmak rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine rivayet eder.

Rüyada şemsiye açmak gitmediği yerlere gideceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sarı şemsiye görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada birine şemsiye almak dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde şemsiye görmek insanların hayır dualarını alacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments