Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiye hediye almak

Rüyada şemsiye hediye almak

Rüyada şemsiye hediye almak evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, derin bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada şemsiye hediye almak gördüyseniz:

  • Diğerleri size anlamamakta ısrar ederse, alışılmadık, olağanüstü veya eğlenceli yollar deneyebilirsiniz.

Rüyada hediye şemsiye almak bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada şemsiye hediye edildiğini görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada şemsiye hediye almak kalbini kıracağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna rivayet eder.

Rüyada şemsiye hediye etmek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada şemsiye hediye vermek çevredeki insanlardan da destek alınacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Rüyada mor renkli şemsiye görmek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski şemsiye görmek daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, yaşamının yoluna gireceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine inanılır.

Rüyada renkli şemsiyeler görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments