Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurda şemsiye görmek

Rüyada yağmurda şemsiye görmek

Rüyada yağmurda şemsiye görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, neşeleneceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına delalet eder.

Rüyada yağmurda şemsiye gördüyseniz:

  • Abartmamak kaydıyla bazı aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Rüyada yağmurda şemsiye açmak aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada yağmur ve şemsiye görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şemsiyeyle yağmurda yürümek bereketli bir döneme girileceğine, hayat daha olumlu bakılacağına, üstün başarılar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmurda şemsiye tutmak sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmurda şemsiye görmek işlerinin de rast gideceğine, rahatlayacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmura şemsiye tutmak özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına inanılır.

Rüyada yağmurda şemsiyeyle yürümek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına delalet eder.

Rüyada yağmur şemsiye görmek hafifleyeceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments