Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rengarenk şemsiye görmek

Rüyada rengarenk şemsiye görmek

Rüyada rengarenk şemsiye görmek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, imkânlarının da genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rengarenk şemsiye gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tersliklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada rengarenk şemsiye görmek istediklerini elde etmeyi başaracağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada renkli şemsiye görmek çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada şemsiye tutmak sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde şemsiye açmak iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliye şemsiye vermek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada pembe şemsiye almak kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada şemsiye toplamak sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada şemsiye dağıtmak çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments