Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil saksı çiçekleri görmek

Rüyada yeşil saksı çiçekleri görmek

Rüyada yeşil saksı çiçekleri görmek adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, donatacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil saksı çiçekleri gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı, şikayetleri veya eleştirileri görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada yeşil saksı çiçeği görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına alamet eder.

Rüyada yeşil saksı çiçekleri görmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına alamet eder.

Rüyada saksı içinde yeşil çiçek görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksıda yeşil çiçekler görmek rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, itibar edineceğine, zor bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil saksıda çiçek görmek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, daha sık bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saksıda yeşil çiçek görmek çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına yorulur.

Rüyada saksıda yeşil çiçek almak torunlarına dahi yeteceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments