Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda yeşil çiçekler görmek

Rüyada saksıda yeşil çiçekler görmek

Rüyada saksıda yeşil çiçekler görmek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, lükse ve konfora kavuşacağına, en gösterişli arabalara bineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksıda yeşil çiçekler gördüyseniz:

  • Yönünüzü bizzat yapacağınız araştırmalara göre belirlemelisiniz.

Rüyada yeşil saksı çiçeği görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine yorulur.

Rüyada saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek emeklerin boşa gitmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada saksı içinde yeşil çiçek görmek güvensizlik duymaya, insanlarla iç içe olacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil saksıda çiçek görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına inanılır.

Rüyada saksıda yeşil çiçek görmek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, özel muamele göreceğine işarettir.

Rüyada saksıda yeşil çiçekler görmek bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada saksıda yeşil çiçek almak yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments