Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil saksıda çiçek görmek

Rüyada yeşil saksıda çiçek görmek

Rüyada yeşil saksıda çiçek görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil saksıda çiçek gördüyseniz:

  • Harcamalarınız dikkat gerektiriyor.

Rüyada saksı içinde yeşil çiçek görmek hatalarını fark edeceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına inanılır.

Rüyada saksıda yeşil çiçekler görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına delalet eder.

Rüyada saksıda yeşil çiçek görmek sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, daha iyi yerlere geleceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil saksı çiçeği görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil saksıda çiçek görmek baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada saksıda yeşil çiçek almak bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil saksı çiçekleri görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments