Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil saksı çiçeği görmek

Rüyada yeşil saksı çiçeği görmek

Rüyada yeşil saksı çiçeği görmek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil saksı çiçeği gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz veya işinizle ilgili iş birlikleriniz istediğiniz şekli almaya başlayabilir.

Rüyada saksıda yeşil çiçek almak istediği projeleri yapamayacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada saksı içinde yeşil çiçek görmek yorucu geçen bir döneme girileceğine, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına inanılır.

Rüyada yeşil saksı çiçeği görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına işarettir.

Rüyada yeşil saksıda çiçek görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada saksıda yeşil çiçek görmek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil saksı çiçekleri görmek sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments