Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda yeşil çiçek almak

Rüyada saksıda yeşil çiçek almak

Rüyada saksıda yeşil çiçek almak çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada saksıda yeşil çiçek almak gördüyseniz:

  • Olumlu ya da olumsuz ne yaşarsanız yaşayın, yepyeni başlangıçlar veya gözle görülür bir yükselme sizi bekliyor.

Rüyada yeşil saksı çiçekleri görmek sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına işaret eder.

Rüyada saksıda yeşil çiçekler görmek daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada saksı içinde yeşil çiçek görmek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine delalettir.

Rüyada yeşil saksı çiçeği görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına inanılır.

Rüyada saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil saksıda çiçek görmek hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada saksıda yeşil çiçek görmek buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, hayatının güzelleşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments