Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek

Rüyada yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek

Rüyada yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, dostlarını da iyi seçeceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil yapraklı saksı çiçeği gördüyseniz:

  • Aynı problemler, yakın çevre ilişkilerinizde, eğitim, bilişim, kısa mesafe seyahatler, halkla ilişkiler v.b alanlarda da kendini gösterebilir.

Rüyada yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, çok para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına tabir olunur.

Rüyada saksıda yeşil yaprak görmek yol kat edeceğine, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, kazancının ilk önce azalacağına alamet eder.

Rüyada saksıda yeşil çiçek görmek çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil saksıda çiçek görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, işlerinin rast gideceğine inanılır.

Rüyada saksıda yeşil çiçekler görmek alım gücünün artacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına delalet eder.

Rüyada yeşil saksı çiçekleri görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına yorulur.

Rüyada yeşil saksı çiçeği görmek iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments