Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki saat takmak

Rüyada iki saat takmak

Rüyada iki saat takmak uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine delalettir.

Rüyada iki saat takmak gördüyseniz:

  • En büyük problem, çok sayıda seçeneğin doğru değerlendirilebilmesi olabilir.

Rüyada hediye saat takmak ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, onların başarıları ile övüneceğine tabir olunur.

Rüyada altın kol saati takmak yolunda giden hayatın bozulacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada saat alıp takmak kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına işarettir.

Rüyada altın kol saat takmak yoğun duygular yaşayacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının saatini takmak hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol saati takmak yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine tabir olunur.

Rüyada pembe saat takmak gelirinden yana memnun olacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işaret eder.

Rüyada beyaz kol saati takmak içindeki sıkıntıların gideceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments