Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkli yüzük takmak

Rüyada yeşil renkli yüzük takmak

Rüyada yeşil renkli yüzük takmak çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil renkli yüzük takmak gördüyseniz:

  • Zaten nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor; insanları veya olayları zorlamamalısınız.

Rüyada yeşil renkli yüzük takmak evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına delalettir.

Rüyada mavi renkli yüzük takmak kimseye borçlanmayacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada renkli taşlı yüzük takmak bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, düşmanların çok üzüleceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli yüzük takmak fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına inanılır.

Rüyada mavi renk yüzük takmak aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil renkli küpe takmak yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, başarılarının devamının geleceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük takmak büyük fırsatların kapısını açacağına, yüksek bir makamı olacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine delalettir.

Rüyada yeşil yüzük takmak işsiz kalmaya, rütbe alacağına, bazen fakirlik görüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments