Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli taşlı yüzük takmak

Rüyada renkli taşlı yüzük takmak

Rüyada renkli taşlı yüzük takmak bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada renkli taşlı yüzük takmak gördüyseniz:

  • Bir süredir sabrettiğiniz konular var.

Rüyada renkli taşlı yüzük takmak işlerinin yolundan çıkacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına işarettir.

Rüyada mor taşlı yüzük takmak ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, hırpalanacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz taşlı yüzük takmak çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine yorulur.

Rüyada inci taşlı yüzük takmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına inanılır.

Rüyada taşlı altın yüzük takmak daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada taşı düşmüş yüzük takmak onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, kesesinin dolacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına delalettir.

Rüyada büyük taşlı yüzük takmak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük takmak hayır getirecek bir konuda çalışacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments