Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkli küpe takmak

Rüyada yeşil renkli küpe takmak

Rüyada yeşil renkli küpe takmak insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renkli küpe takmak gördüyseniz:

  • Belli bir yoldan gitmek için kimseye söz vermemelisiniz.

Rüyada yeşil renkli küpe takmak sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil küpe takmak hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine işarettir.

Rüyada yeşil renkli küpe görmek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine yorulur.

Rüyada yeşil renk küpe görmek kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, kısmetlerinin çoğalacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada yeşil renkli yüzük takmak kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına işaret eder.

Rüyada kulak deldirip küpe takmak kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada küpe takmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, kalben çok rahat edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğuna küpe takmak yüksek diploma alacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments