Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yüzük takmak

Rüyada yeşil yüzük takmak

Rüyada yeşil yüzük takmak nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, yapılan işte ustalaşılacağına, yardımda bulunacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, lüks şekilde yaşayacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yüzük takmak gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız kimselere karşı biraz temkinli olmanızda yarar var.

Rüyada yeşil taşlı yüzük takmak hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada yeşil yüzük takmak üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada yeşil renkli yüzük takmak verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine inanılır.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük takmak hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalın yüzük takmak günü birlik tatillere çıkacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada anneye yüzük takmak kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, önemli kişi haline geleceğine işaret eder.

Rüyada başkasının parmağına yüzük takmak aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada antika yüzük takmak düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments