Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renkli yüzük takmak

Rüyada mavi renkli yüzük takmak

Rüyada mavi renkli yüzük takmak ağlayacağına, strese gireceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, zor bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada mavi renkli yüzük takmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları sonlandırmak, bazı konularda kutuplaşmak veya bazı konulara cevap aramak niyetindeyseniz biraz daha ertelemenizde fayda var.

Rüyada mavi renk yüzük takmak rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi renkli yüzük takmak kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine yorulur.

Rüyada mavi renk eşarp takmak eline yüklü miktarda para geçeceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi yüzük takmak çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada mavi taşlı yüzük takmak işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli yüzük takmak kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renkli yüzük takmak işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye delalet etmektedir.

Rüyada renkli taşlı yüzük takmak kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments