Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk yüzük takmak

Rüyada mavi renk yüzük takmak

Rüyada mavi renk yüzük takmak endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, işlerdeki karın artacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renk yüzük takmak gördüyseniz:

  • Sizden yaşça büyük ya da daha tecrübeli kişilerin gelecek planlarınız üzerinde etkileri olabilir.

Rüyada mavi renkli yüzük takmak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, arkasından gıybet edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi renk yüzük takmak kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına yorulur.

Rüyada mavi renk eşarp takmak kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, yerinde saymayacağına işarettir.

Rüyada mavi yüzük takmak küslükleri gidereceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi taşlı yüzük takmak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, kötü sözler duyacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına delalet eder.

Rüyada renkli yüzük takmak kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil renkli yüzük takmak kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada renkli taşlı yüzük takmak sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments