Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli yüzük takmak

Rüyada renkli yüzük takmak

Rüyada renkli yüzük takmak para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada renkli yüzük takmak gördüyseniz:

  • Karşınıza çok fazla etkileneceğiniz bir kişi çıkabilir.

Rüyada yeşil renkli yüzük takmak yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli yüzük takmak doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi renk yüzük takmak iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına inanılır.

Rüyada mavi renkli yüzük takmak çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli taşlı yüzük takmak kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, çok kötü günler geçireceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalettir.

Rüyada renkli şapka takmak aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli bilezik takmak kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, el açmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli eşarp takmak adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, daha rahat para kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments