Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkli papağan görmek

Rüyada yeşil renkli papağan görmek

Rüyada yeşil renkli papağan görmek işlerinin istediği gibi olacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına işaret eder.

Rüyada yeşil renkli papağan gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yeşil renkli papağan görmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, makamını kaybedeceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına işaret eder.

Rüyada renkli papağan görmek aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, kazançlı işlere gireceğine, zorluklarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil papağan yakalamak işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil papağan görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu papağan görmek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada papağan konuşmak başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada siyah papağan görmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçta papağan görmek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments