Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil papağan görmek

Rüyada yeşil papağan görmek

Rüyada yeşil papağan görmek biraz olsun hafifleyeceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, dedikoduya, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına, işlerinde aksama olacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, afiyette giden düzeninden olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil papağan gördüyseniz:

  • Karışık bir durumda son derece olumlu bir karar vermeniz ya da tercih yapmanız olasıdır.

Rüyada yeşil renkli papağan görmek yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, güzel haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil papağan görmek çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil papağan yakalamak konferans ve seminerlere katılacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına inanılır.

Rüyada papağan kafesi görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine yorulur.

Rüyada kedi ve papağan görmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada papağan ısırdığını görmek çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine rivayet eder.

Rüyada iki tane papağan görmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına alamet eder.

Rüyada papağan balığı görmek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments