Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçta papağan görmek

Rüyada ağaçta papağan görmek

Rüyada ağaçta papağan görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ağaçta papağan gördüyseniz:

  • Sosyal yardım işleriniz, sosyal arkadaşlıklarınız veya iş hayatınız açısından önemli bir aylık sürece giriyorsunuz.

Rüyada ağaçta papağan görmek kazanç kapılarının açılacağına, yarar sağlamayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada papağan bulmak elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada papağan öpmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, çok kötü günler geçirileceğine, içinin rahatlayacağına delalet eder.

Rüyada turuncu papağan görmek kazanca kavuşacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine inanılır.

Rüyada papağan ve muhabbet kuşu görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, kişinin fena halde yanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada papağan yavruları görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada gri papağan görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada papağanın uçtuğunu görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments