Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil papağan yakalamak

Rüyada yeşil papağan yakalamak

Rüyada yeşil papağan yakalamak sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine inanılır.

Rüyada yeşil papağan yakalamak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yer veya işle ilgili alternatifleriniz konusunda fazla sayıda seçeneğiniz var.

Rüyada yeşil papağan yakalamak azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, makamının sürekli yükseleceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada papağan yakalamak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, patlama noktasına geleceğine yorulur.

Rüyada beyaz papağan yakalamak eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Rüyada papağan yakaladığını görmek büyük bir proje ortaya koyacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil papağan görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına işaret eder.

Rüyada yeşil renkli papağan görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil kurbağa yakalamak güzel günler yaşanacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine işaret eder.

Rüyada yeşil yılan yakalamak uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments