Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah papağan görmek

Rüyada siyah papağan görmek

Rüyada siyah papağan görmek kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada siyah papağan gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir ya da bazı büyük alışverişler yapabilirsiniz.

Rüyada siyah papağan görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına delalet eder.

Rüyada papağan tutmak kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, düzeninin yıkılmayacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru papağan görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, işlerin sürekli artacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada mavi papağan görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada papağan kuşu görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, doğru karar veremeyeceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada sarı papağan görmek onlardan medet umacağına, zararın gittikçe daha da artacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına inanılır.

Rüyada oyuncak papağan görmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına işaret eder.

Rüyada papağanı eline almak çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, sorunlu bir döneme gireceğine, sebep olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments