Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağan konuşmak

Rüyada papağan konuşmak

Rüyada papağan konuşmak şöhretli biri olunacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada papağan konuşmak gördüyseniz:

  • Yerine koyabileceğiniz işler ise, çok daha etkileyici olabilir.

Rüyada papağanla konuşmak eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, bebek sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada papağan konuşmak aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada papağan yakalamak sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada papağanın kaçtığını görmek yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada papağan yavruları görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada iki papağan görmek çok büyük kazanç sağlanacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına işaret eder.

Rüyada papağan yumurtası görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada büyük papağan görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments