Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli papağan görmek

Rüyada renkli papağan görmek

Rüyada renkli papağan görmek rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına rivayet eder.

Rüyada renkli papağan gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi nasıl kullanabileceğinize odaklanmanız gerekiyor.

Rüyada yeşil renkli papağan görmek çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada renkli papağan görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada papağanın ısırdığını görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına işaret eder.

Rüyada papağan satın almak elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine işaret eder.

Rüyada mor papağan görmek ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada papağanlar görmek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, yeni bir ilişkiye başlayacağına, gelirinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada papağan konuşmak parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada papağan öldürmek karşısına kötü kişilerin çıkacağına, borçlarının kalmayacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments