Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuşu papağan görmek

Rüyada muhabbet kuşu papağan görmek

Rüyada muhabbet kuşu papağan görmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, keyfe kavuşacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu papağan gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her şeyi şüpheyle karşılayabilirsiniz.

Rüyada papağan ve muhabbet kuşu görmek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu papağan görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşu ve papağan görmek böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, ortaklı işlere girileceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına yorulur.

Rüyada papağan muhabbet kuşu görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine tabir olunur.

Rüyada papağan kuşlar görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, beklenmedik kapıların açılmasına yorulur.

Rüyada papağan kuşu görmek rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, fakirlikten kurtulmaya yorulur.

Rüyada muhabbet kuşuna sarılmak kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşun kaçtığını görmek insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments