Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renk badana yapmak

Rüyada yeşil renk badana yapmak

Rüyada yeşil renk badana yapmak hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil renk badana yapmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da akrabanız sorun yaratabilir.

Rüyada yeşil renkte badana yapmak gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada yeşil renk badana yapmak herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, başının belaya girmeyeceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine delalet eder.

Rüyada sarı renk badana yapmak işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, kafasının karışacağına işarettir.

Rüyada mavi renk badana yapmak iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, bereketin eksileceğine, nimetin çoğalacağına yorulur.

Rüyada yeşil badana yapmak ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine rivayet eder.

Rüyada evi yeşil badana yapmak yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza delalettir.

Rüyada mavi renk badana görmek hayatın belli bir düzene oturacağına, isteklerine kavuşacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine işaret eder.

Rüyada yeşil renkte kaka yapmak her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments