Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkte kaka yapmak

Rüyada yeşil renkte kaka yapmak

Rüyada yeşil renkte kaka yapmak ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil renkte kaka yapmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili tamirat ya da bazı hazırlıklar sizi yorabilir.

Rüyada yeşil renkte kaka yapmak kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine yorulur.

Rüyada yeşil kaka yapmak durgun giden işlerin açılacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renkte badana yapmak verilen bütün emeklerin heba olacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına delalettir.

Rüyada yeşil renk badana yapmak ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına delalettir.

Rüyada yeşil renkli makyaj yapmak sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, istediği makama geleceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kaka görmek işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına inanılır.

Rüyada evde kaka yapmak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, tatsızlıkların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada leğene kaka yapmak çok kolay bir hayatı olacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments