Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkte badana yapmak

Rüyada yeşil renkte badana yapmak

Rüyada yeşil renkte badana yapmak içine büyük bir huzurun dolacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil renkte badana yapmak gördüyseniz:

  • Amaç veya hayallerinizin peşinden hızla ilerleyebilirsiniz.

Rüyada yeşil renk badana yapmak girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renkte badana yapmak kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada mavi renk badana yapmak insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına yorulur.

Rüyada sarı renk badana yapmak bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına işaret eder.

Rüyada evi yeşil badana yapmak ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına alamet eder.

Rüyada yeşil badana yapmak haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına tabir olunur.

Rüyada mavi renk badana görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine delalettir.

Rüyada yeşil renkli makyaj yapmak yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments