Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil makyaj görmek

Rüyada yeşil makyaj görmek

Rüyada yeşil makyaj görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, bol rızık elde edeceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına işarettir.

Rüyada yeşil makyaj gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kıskanabilir veya tehdit altında hissedebilirler.

Rüyada yeşil makyaj görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına alamet eder.

Rüyada yeşil makyaj yaptırmak büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine alamet eder.

Rüyada göze yeşil makyaj yapmak ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil renkli makyaj yapmak yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil makyaj yapmak fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, dertlerinin sona ereceğine delalettir.

Rüyada göz makyaj yapmak rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada makyajlı yüz görmek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına delalettir.

Rüyada makyaj malzemesi hediye almak bereketi ve zenginliği bulacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments