Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkli kurbağa görmek

Rüyada yeşil renkli kurbağa görmek

Rüyada yeşil renkli kurbağa görmek çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, layık olduklarına sahip olacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renkli kurbağa gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin neler yaptığını araştırmalısınız.

Rüyada yeşil renkli kurbağa görmek sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya işaret eder.

Rüyada renkli kurbağa görmek hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada evde yeşil kurbağa görmek rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil büyük kurbağa görmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kurbağa yakalamak kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük yeşil kurbağa görmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada açık yeşil kurbağa görmek hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada zıplayan yeşil kurbağa görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments