Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo renk yorgan görmek

Rüyada bordo renk yorgan görmek

Rüyada bordo renk yorgan görmek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, büyük sıkıntıları olmayacağına, çalışmalarının artacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada bordo renk yorgan gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle ilgili planlarınızı, eğilimlerinizi ya da endişelerinizi tartışabilirsiniz.

Rüyada bordo renk yorgan görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bordo renkli yatak örtüsü görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine tabir olunur.

Rüyada bordo renk koltuk görmek yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, hem geleceğinin güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bordo renk kumaş görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, kudreti ve cesareti bulacağına rivayet eder.

Rüyada bordo renk araba almak bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına inanılır.

Rüyada bordo renk ayakkabı görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, paraya ve mala kavuşacağına, keyifli hale geleceğine alamet eder.

Rüyada bordo renkli perde görmek en pahalı evlerde oturacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada bordo renk elbise giymek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments