Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk yorgan görmek

Rüyada mavi renk yorgan görmek

Rüyada mavi renk yorgan görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına delalet eder.

Rüyada mavi renk yorgan gördüyseniz:

  • Parasal konuları nasıl yönettiğiniz fark yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada mavi renkli yorgan görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada mavi renk yorgan görmek büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine işarettir.

Rüyada mavi saten yorgan görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine alamet eder.

Rüyada mavi yüzlü yorgan görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine yorulur.

Rüyada mavi yorgan dikmek ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada mavi bebek yorganı görmek çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, terfi alamayacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi yorgan görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada bordo renk yorgan görmek yeni bir hayat kuracağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments