Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renk yorgan görmek

Rüyada mor renk yorgan görmek

Rüyada mor renk yorgan görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, gelirinin eksileceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor renk yorgan gördüyseniz:

  • Hakkınızda gurur verici konuşmalar yapılabilir.

Rüyada mor renk yorgan görmek huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor yorgan görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada bordo renk yorgan görmek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, asil kimselerden çıkacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli yorgan görmek herkesin rahat edeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, işlerinin gerileyeceğine işaret eder.

Rüyada mavi renkli yorgan görmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına delalettir.

Rüyada mavi renk yorgan görmek hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına işarettir.

Rüyada yeşil renk yorgan görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada mor renkli kumaş görmek başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments