Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renkli yorgan görmek

Rüyada mavi renkli yorgan görmek

Rüyada mavi renkli yorgan görmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, alim insanlardan sayılacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine inanılır.

Rüyada mavi renkli yorgan gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizi nasıl canlandıracağınız veya hızlandıracağınız konusu kafanızı kurcalıyor olabilir.

Rüyada mavi renkli yorgan görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, yeni kişilerle tanışacağına delalet eder.

Rüyada mavi renk yorgan görmek rızkın çoğalacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Rüyada mavi bebek yorganı görmek elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına tabir olunur.

Rüyada mavi saten yorgan görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, adının her yerde geçeceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada mavi yorgan dikmek hayatının alt üst olacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi yorgan görmek sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına delalettir.

Rüyada mavi yüzlü yorgan görmek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, dilediği gibi yaşayacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada renkli yorgan görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments