Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renk kumaş görmek

Rüyada yeşil renk kumaş görmek

Rüyada yeşil renk kumaş görmek sağlık problemleri içinde olacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renk kumaş gördüyseniz:

  • Taşınmanız veya evde yapacağınız konfor arttıran değişiklikler maddi anlamda da kar etmek anlamına gelebilir.

Rüyada yeşil renk kumaş görmek onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına delalettir.

Rüyada yeşil renkli kumaş görmek şartlarının da zenginleşeceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, memur ise terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi renk kumaş görmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor renk kumaş görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada mavi renkte kumaş görmek üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada mor renkli kumaş görmek sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına işarettir.

Rüyada sarı renk kumaş görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine yorulur.

Rüyada mavi renkli kumaş görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments