Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renkli kumaş görmek

Rüyada mavi renkli kumaş görmek

Rüyada mavi renkli kumaş görmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada mavi renkli kumaş gördüyseniz:

  • Yeni kişisel gelir kaynakları yaratma gayreti içinde olmalısınız.

Rüyada mavi renkli kumaş görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk kumaş görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mavi renkte kumaş görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada mavi ipek kumaş görmek yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, çok güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi kumaş görmek zarar edilen bir dönemin biteceğine, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına işaret eder.

Rüyada mavi kadife kumaş görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli kumaş görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine delalettir.

Rüyada mor renk kumaş görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments