Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renk kumaş görmek

Rüyada mor renk kumaş görmek

Rüyada mor renk kumaş görmek kendisini yıpratacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, her geçen gün sorunların artacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor renk kumaş gördüyseniz:

  • Güvensizlikler ilerlemenizi zorlaştırıyor.

Rüyada mor renk kumaş görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, kazancının eksilmeyeceğine işarettir.

Rüyada mor renkli kumaş görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine alamet eder.

Rüyada mor kumaş görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, zor günlerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada mor kumaş almak rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada sarı renk kumaş görmek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, evliyseniz eşle iyi geçime işarettir.

Rüyada bordo renk kumaş görmek aile hayatının kötüye gideceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada renkli kumaşlar görmek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına alamet eder.

Rüyada turuncu renk kumaş görmek çok büyük başarılar kazanacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments