Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk kumaş görmek

Rüyada mavi renk kumaş görmek

Rüyada mavi renk kumaş görmek verimin her geçen gün artacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, yeni denemelerde bulunacağına, duraklama yaşanacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalettir.

Rüyada mavi renk kumaş gördüyseniz:

  • Duygularınızı belli etmeme konusundaki ısrarlarınız aşırıya kaçıyor.

Rüyada mavi renkli kumaş görmek çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine alamet eder.

Rüyada mavi renkte kumaş görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renk kumaş görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, hayatının zaferlerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada mavi kumaş görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet eder.

Rüyada mavi kadife kumaş görmek elinin darlaşacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada mavi ipek kumaş görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renk kumaş görmek hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına yorulur.

Rüyada gri renk kumaş görmek mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, ruhunu güzelleştireceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments