Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renk kumaş görmek

Rüyada sarı renk kumaş görmek

Rüyada sarı renk kumaş görmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, yapılan hataların düzeltileceğine, hak ve din yolunu bırakacağına yorulur.

Rüyada sarı renk kumaş gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede, ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Rüyada sarı renk kumaş görmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada mavi renk kumaş görmek ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına yorulur.

Rüyada mor renkli kumaş görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına işaret eder.

Rüyada renkli kumaşlar görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi renkli kumaş görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada mavi renkte kumaş görmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine rivayet eder.

Rüyada mor renk kumaş görmek önemli kararlar alınacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli kumaş görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments