Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renkte kumaş görmek

Rüyada mavi renkte kumaş görmek

Rüyada mavi renkte kumaş görmek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, bereketinin artacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, doğru olanı seçeceğine, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, dertlerinin biteceğine, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına delalet eder.

Rüyada mavi renkte kumaş gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, bütçenizi olumlu etkileyecek veya yeteneklerinizi göstermenize olanak tanıyacak olaylar yaşanabilir.

Rüyada mavi renkte kumaş görmek işinde herkesten bir adım önde olacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine işaret eder.

Rüyada mavi renkli kumaş görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına işarettir.

Rüyada mavi renk kumaş görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi ipek kumaş görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına tabir olunur.

Rüyada mavi kumaş görmek sağlık sorunlarının artacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına işaret eder.

Rüyada mavi kadife kumaş görmek içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada sarı renk kumaş görmek günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renk kumaş görmek hayırla yad etmeye, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments