Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renkli kumaş görmek

Rüyada mor renkli kumaş görmek

Rüyada mor renkli kumaş görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, zor bir duruma düşüleceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor renkli kumaş gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor bir durumu geride bıraktığınızı düşünürken tekrar ortaya çıkabilir.

Rüyada mor renk kumaş görmek dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada mor renkli kumaş görmek kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor kumaş almak doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada mor kumaş görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına alamet eder.

Rüyada sarı renk kumaş görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada turuncu renk kumaş görmek kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi renkli kumaş görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada mavi renk kumaş görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments