Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkli kumaş görmek

Rüyada yeşil renkli kumaş görmek

Rüyada yeşil renkli kumaş görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, bilgi sahibi olacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli kumaş gördüyseniz:

  • Sağlığınız açısından, fiziksel olarak bir rahatsızlığınız olmasa da, geçirebileceğiniz küçük stresler yüzünden sarsılabilirsiniz.

Rüyada yeşil renk kumaş görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli kumaş görmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine rivayet eder.

Rüyada mavi renkte kumaş görmek bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gri renk kumaş görmek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Rüyada mavi renk kumaş görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renkli kumaş görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, herkesin desteğinin alınacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına işarettir.

Rüyada bordo renk kumaş görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına inanılır.

Rüyada mor renk kumaş görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments