Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renk etek görmek

Rüyada yeşil renk etek görmek

Rüyada yeşil renk etek görmek sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına işarettir.

Rüyada yeşil renk etek gördüyseniz:

  • Tuhaf bir durumda kalabilirsiniz.

Rüyada yeşil renk etek görmek mutlu ve sağlıklı olacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına inanılır.

Rüyada yeşil renk etek giymek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına işaret eder.

Rüyada mavi renk etek giymek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine alamet eder.

Rüyada mavi renkte etek görmek rahatının bozulacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine delalettir.

Rüyada renkli etek giydiğini görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine yorulur.

Rüyada mavi renkli etek görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına delalettir.

Rüyada renkli etek görmek yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına tabir olunur.

Rüyada bordo renk etek görmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments