Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli etek görmek

Rüyada renkli etek görmek

Rüyada renkli etek görmek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada renkli etek gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmemeli, yapılacak yeniliklerin planlarınızı daha da iyi bir platforma taşıyabileceğine odaklanmalısınız.

Rüyada turuncu renk etek görmek yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada yeşil renk etek görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor renk etek görmek rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, gülmeye hasret kalacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi renkte etek görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, derdin sona ereceğine, ömrünün uzun olacağına inanılır.

Rüyada renkli etek giydiğini görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata tabir olunur.

Rüyada mavi renkli etek görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, huzur içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bordo renk etek görmek manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına yorulur.

Rüyada yeşil renk etek giymek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments