Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli etek giydiğini görmek

Rüyada renkli etek giydiğini görmek

Rüyada renkli etek giydiğini görmek yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, önemli bir makama terfi alacağına işarettir.

Rüyada renkli etek giydiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan bazı gizli düşmanlarınız da harekete geçebilir.

Rüyada renkli uzun etek giymek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına işarettir.

Rüyada yeşil renk etek giymek sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli etek giymek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, iyi huylar edineceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli etek giydiğini görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına inanılır.

Rüyada mavi renk etek giymek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, moral bozukluğu yaşanacağına inanılır.

Rüyada renkli etekler görmek artık hep ileriye ve önüne bakacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bordo renk etek görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına yorulur.

Rüyada mor renk etek görmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments