Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renk etek giymek

Rüyada yeşil renk etek giymek

Rüyada yeşil renk etek giymek kötü sözler duylacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, iyi geçim halinde kalacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renk etek giymek gördüyseniz:

  • Kafanızı diğer konulara odaklayabilmekte bile zorluk çekmeniz mümkündür.

Rüyada yeşil renk etek giymek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, güleceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli uzun etek giymek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, çok uğraş vereceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada renkli etek giymek çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli etek giydiğini görmek işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, zorluklarının kalmayacağına yorulur.

Rüyada mavi renk etek giymek gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına yorulur.

Rüyada yeşil renk etek görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada uzun yeşil etek giymek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine inanılır.

Rüyada kısa yeşil etek giymek yeniden sulh ortamının sağlanacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments